All the Benefits
Vi bruker ingen olje når vi lager mat i LightFry-enheten. Oljeprisene er høyere enn noen gang, med ekstra kostnader som transport og fjerningav oljen.
Frityrstekt mat bidrar til fedme og tilhørende sykdommer. LightFry lar deg nyte favorittmaten din samtidig som den har en lavere innvirkning på helsen din. Luftstekt pommes frites har 40-60 % færre kalorier og opptil 100 % mindre olje enn oljestekt pommes frites.
Hvis du har tenkt å installere LightFry-enheten der det ikke er innebygd avtrekkshette, tilbyr vi to alternativer. Den første løsningen er en standard hette som er koblet til kanalviftesystemet. Det andre alternativet er et ventilløst hettesystem som kan installeres hvor som helst. Dette gjør at du kan steke mat til en lavere investeringskostnad eller øke stekekapasiteten uten å ta opp plass under avtrekkshetten.
Ved arbeid med varm olje er det stor brannfare fordi oljen kan ta fyr. Vi unngår denne risikoen ved å bruke LightFry-enheten.
Du unngår oljetåken og glatte gulv fordi det ikke er olje. Når du bruker en oljefrityrkoker, blir gulvene ekstremt glatte, noe som kan resultere i skader hvis du faller. Du unngår også risikoen for å brenne deg med varm olje dersom du blir kvitt oljefrityrene.
LightFry bidrar til å redusere avskoging av regnskog for palmeoljeproduksjon. Vi trenger ikke å bekymre oss for utslipp fra transport fordi vi ikke trenger å transportere oljen. Vi bidrar heller ikke til fjerning og deponering av spillolje.
Du sparer også penger på rengjøringspersonalet fordi LightFry har et automatisert integrert vaskesystem. Når rengjøringssyklusen er ferdig, kan du forlate restauranten vel vitende om at maskinen er 98 % ren. (For eksempel etter arbeidstid).
Mens de steker kan ansatte utføre andre oppgaver. Etter å ha lagt en batch i kurven og startet tilberedningsprogrammet, er hendene frie til å utføre andre oppgaver. LightFry lager maten uten tilsyn av personalet.
Det er mulig å varme opp produktene etter at de er tilberedt. Hvis du for eksempel vet at restauranten vil være opptatt ved lunsjtid, kan du forberede produktene på forhånd og sette dem til side, og deretter varme opp porsjonene i 30-45 sekunder. På denne måten kan du servere fersk og velsmakende mat til en overfylt restaurant.
Tilberedningen gjøres i et lukket ovnsrom for å holde temperaturen stabil, slik at det ikke er noen restitusjonstid mellom omgangene.
Du kan programmere opptil 30 menyelementer i LightFry enhet, hvert program har spesifikke innstillinger for elementet på menyen. Dette betyr at hver batch utfører det samme og gir oss et fantastisk resultat hver gang.
Opptil 50% lavere energiforbruk. Hvis du koker konstant for en time er energiforbruket 9,5kW i LightFry-enheten. Standby-energiforbruket i LightFry er 1kW/time, som er mye lavere enn frityrkokeren.
Dampen som produseres av LightFry fjernes enkelt med vår standardhette, ventilfri hette eller den forhåndsinstallerte avtrekkshetten. Vi produserer ingen oljetåke eller andre utslipp som skader miljøet eller omgivelsene våre fordi vi ikke bruker olje i matlagingsprosessen.